Contacta

Grow és un estudi especialitzat en disseny de branding i packaging, ho definim amb dos anglicismes perquè queda més breu, podríem dir-ho en català i seria creació, desenvolupament i posicionament de marques i desenvolupament del producte, amb experiència en productes d’èxit, des de 2007. La nostra estructura és petita i versàtil, a aquesta s’hi sumem els serveis de professionals externs que aporten recursos multidisciplinaris.

Tenim les eines per crear amb enginy i originalitat els teus projectes, sabem adaptar-nos a les necessitats de cada client i projecte i les nostres solucions sedueixen perquè són simples, directes i emotives. Cuidem tots els detalls, amb especial atenció a la tipografia i el color.

Anna Serra Cases és la fundadora de Grow. Graduada en Disseny Gràfic a l’Escola Elisava ha desenvolupat la seva trajectòria a diferents agències de Barcelona i Londres. Després de més de 15 anys d’experiència en el sector del branding i el packaging decideix crear el seu propi estudi de disseny al Solsonès, on va néixer (roda món i torna al born).

Grow significa créixer però també significa vinculació als orígens i un fort lligam al territori i a l’entorn rural. A Grow treballem per a fer créixer els clients i productes que confien amb nosaltres i ens apassionen els projectes que comparteixen la nostra filosofia: aquells que busquen transmetre amb passió els seus orígens i la seva vinculació amb la terra.

Casa Ventureta s/n
25286 Pinell del Solsonès
info@grow-tdc.com
T +34 973 059 039

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Send message

Send message

×