Serveis

NAMING

El nom és molt més que una paraula o la definició del teu producte. Atractiu, fàcil de recordar, evocador… El nom et dóna identitat i força, transmet l’essència de la teva marca i ha de ser perdurable. Ens apassiona buscar noms, dir-los en veu alta, sentir com sonen, què ens diuen, com ens sedueixen… i construir una marca amb la que t’identifiquis al 100%: tan simple i tan complicat alhora.

Més informació

BRANDING

Branding fa referència al procés de construir la teva imatge i identitat de marca mitjançant l’estratègia. En un mercat tant ple de marques i productes, el branding et permet connectar amb els teus consumidors i usuaris, transmetent tots els valors d’empresa i establint relacions duradores. El nostre objectiu: construir marques amb ànima que connectin amb el teu públic.

Més informació

PACKAGING

La combinació perfecta entre l’estratègia i el disseny: analitzem els teus valors i els teus objectius i treballem per a crear un packaging irresistible pel teu producte. Un packaging que desperti l’interès dels teus consumidors, que els sedueixi i que els transmeti l’emoció de la teva marca.

Més informacióFORMACIONS I PONÈNCIES

Realitzem formacions i ponències a mida a les institucions i empreses. L’objectiu: aprendre els fonaments del branding i la comunicació. Explicarem què és una marca, com crear una estratègia adient als teus objectius i com el branding i el packaging pot ser la eina que et permeti augmentar el teu volum de negoci. Oferim la formació necessària per impulsar la teva marca.

Més informació

DIRECCIÓ D'ART FREELANCE

Podem ajudar-vos en la conceptualització i materialització dels vostres missatges comunicatius, combinant les diverses disciplines del disseny per aconseguir una comunicació visual efectiva, coherent i amb els resultats desitjats. La nostra màxima: “Reconèixer la necessitat és la principal condició per al disseny.”

Més informació