Any nou, etiqueta nova?

Any nou, etiqueta nova?

Benvingut, 2020! Et rebem amb els braços ben oberts! I és que ets bonic amb aquest re-twenty!
Ens obres les portes a 366 oportunitats (sí, sí, aquest any una més de l’habitual!) per gaudir, il·lusionar-nos, incorporar canvis que ens ajudin a millorar / a millor i marcar-nos nous propòsits!

Nosaltres l’hem començat amb un gran canvi: nou espai! I això ens fa sentir enormement felices. Nous aires, nous horitzons, noves vivències, noves maneres d’arribar a la feina, nous trajectes… que fan que redescobrim coses en les quals abans no havíem parat atenció o que ens fixem ens petits detalls que abans no contemplàvem.
Aquest canvi, conjuntament amb altres vivències personals, fa que abracem el 2020 amb molta energia i inspiració per a poder crear tot el que ens porti aquest nou any.
Així que si estàs pensant en fer un restyling o treure un nou producte al mercat que requereixi de packaging, no ho dubtis! Ens estem nodrint per tal de donar-vos el millor de nosaltres i poder aportar als vostres nous packagings tots el valors, tota la il·lusió i tot l’entusiasme que vosaltres despreneu i els vostres productes necessiten transmetre.

Aprofitem per presentar-vos un dels darrers projectes de 2019 que recull a la perfecció la manera de treballar de GROW.
El projecte és la Negra Flor. Coneixeu la cançó de Radio Futura? En aquesta cançó de l’any 1987 el cantant explica que al final de la Rambla va trobar la negra flor. L’etiqueta és una conceptualització d’aquesta explicació / frase. La Negra Flor està present al mig, a la fulla hi ha una il·lustració de la Rambla de Barcelona i a sota de la flor un fragment de la lletra. Ens encanta com ha quedat aquesta etiqueta impresa amb els seus acabats! I a vosaltres?

Desitgem un nou any ple d’etiquetes noves i projectes conjunts, on GROW pugui aportar tot el seu talent, imaginari i coneixement per aconseguir que el vostre producte brilli i transmeti tot el que sou i tot el que és.
Benvinguts i benvingudes al nostre (i al de tots i totes vosaltres) 2020!