PREMIS VINARI MILLOR ETIQUETA 2019

PREMIS VINARI MILLOR ETIQUETA 2019

PREMIS DELS VINS CATALANS MILLOR ETIQUETA 2019

Estem d’enhorabona i teníem ganes de compartir-ho amb tots vosaltres!

El passat divendres es va celebrar el certamen dels Premis Vinari a l’Auditori de Vilafranca del Penedès, i van guardonar un disseny de Grow, el vi 3/4 de Quinze del Celler Fargas-Fargas com a Millor Etiqueta del 2019.

Per saber quina era l’etiqueta guanyadora es va reunir el jurat format per especialistes del disseny, els grafistes Ninel Sagaute i Eduard Roca, el pintor i il·lustrador Ivan Triay i dos membres de l’equip dels Premis Vinari; la directora comercial de Vadevi i dels Premis Vinari, Zaida Torregrosa, i la directora de Vadevi, Margalida Ripoll.

Per escollir l’etiqueta guanyadora es van tenir en compte diferents criteris: l’estètica en tota la seva amplitud, però també l’execució del disseny, la composició, la sobrietat, la seva perdurabilitat en el temps i l’originalitat.

El jurat va escollir aquesta etiqueta per la senzillesa, elegància i personalitat.
I va coincidir que la imatge complia els requisits que ha de tenir la comunicació visual d’un vi.

Té un nom fàcil de recordar i es presenta amb un disseny sobri molt ben executat.

A més a més, van dir: «Combina molt bé les dues tipografies del nom del vi i del nom del celler, equilibrant la duresa de les línies rectes amb la suavitat de les lletres més arrodonides».

Ens agrada molt la nostra feina i ens agrada contribuir que els vins catalans tinguin una millor presentació, que el bon producte que hi ha dins es reflecteixi fora.

Entre tots l’any que ve, més i millor!