Fes créixer el teu projecte!

Fes créixer el teu projecte!

Comencem juliol i sembla impossible.
Es va parar el món que encara era hivern i ja som a l’estiu.
Aquesta primavera confinada però, ha servit a molts de vosaltres per dedicar-vos al vostre projecte d’una manera més introspectiva i íntima, una visió que sovint deixem de banda pel ritme frenètic del dia a dia, però que és essencial per mantenir l’essència i rumb del projecte.

Aquests dies d’introspecció són ideals per replantejar i donar una volta de rosca als vostres projectes i productes; per tal que quan sigui el moment de tornar a sortir al món, aparegueu en escena mostrant les vostres virtuts i transmetent tots els valors que desbordeu. És per això que molts de vosaltres heu aprofitat aquests moments per millorar la imatge dels vostres productes.

En aquesta newsletter us ensenyem el recent projecte de restyling del celler De Muller (D.O.Tarragona).
En aquest cas hem redissenyat l’escut del celler, aprofitant els elements que tenien però modernitzant-los i redistribuint-los.
L’etiqueta destaca pel fort treball tipogràfic, on hem buscat una tipografia per la marca de pal sec, contundent, amb força i una tipografia secundària amb serifa, per aconseguir un balanç entre la modernitat i la tradició.
El paper utilitzat en aquest cas, té una textura molt marcada que reforça la imatge de marca.

Com heu vist, la nostra feina rau en buscar l’autèntica essència de cada celler, de cada vi, cada projecte… fent que la cara que mostri al món sigui la seva imatge actual i transmeti els vostres valors i passions.

Com deia Darwin: «Qui sobreviu no és el més fort, ni el més intel·ligent sinó qui s’adapta millor al canvi.»
Si veieu que les tendències del mercat demanen un canvi al vostre producte o projecte i és hora de donar-li un gir, cal treballar bé sobre la vostra identitat de marca.

Vosaltres hi poseu la llavor i nosaltres us ajudem a fer-la créixer.