La importància de vestir bé el producte.

La importància de vestir bé el producte.

Hola a tots i a totes des de casa (#growesdesdecasa).
Segurament esteu amb alts i baixos, us enviem molts ànims i us encoratgem a treure profit d’aquest temps. Com us vam dir el mes passat, us volem aportar inspiració. Així que continuem ensenyant-vos nous projectes que van sortint del forn.

El packaging comunica unes emocions i valors al client al qual voleu robar el cor.
Ens agrada anomenar-lo el «venedor silenciós» ja que sense dir res, visualment ens impulsa a fer la compra o a tirar-nos enrere.
Heu analitzat si transmet el que voleu que li arribi al vostre públic objectiu?
Si voleu que en parlem, hem obert un nou SERVEI DE CONSULTORIA

En un dels últims projectes hem hagut de vestir de valors socials, territori i compromís els productes de Picaverd, una avícola de les terres de Lleida. Des de Grow volem fer una crida al consum de proximitat ja que per omplir les neveres de salut tenim productes de gran qualitat al costat de casa.

Com ja sabeu el packaging de productes gurmet o prèmium és una de les nostres especialitzacions.
Ara bé, amb Picaverd també hem treballat amb aspectes complementaris a aquest com és: el branding, el naming (el qual hem arrodonit) i els textos, el que seria el copywriting. A més, ara estem acabant amb el disseny web.

Aquest mes també hem tingut una cita molt interessant. Hem activat el nostre IGTV amb una gran periodista i sommelier, MERITXELL FALGUERAS, la qual ens va entrevistar. Si voleu descobrir com dissenyem el millor packaging i etiqueta per vestir un vi, us convidem a visualitzar l’entrevista: VISITA EL NOSTRE INSTAGRAM