Nou Perlat de Cellers Unió

Nou Perlat de Cellers Unió

Fa pocs dies es va presentar, en un esdeveniment al teatre Bartrina de Reus, el nou Perlat, un vi que evoluciona -tot i mantenir viva la seva essència- amb més complexitat en estructura i aromes, i amb un caire fresc i renovat, adaptat als gustos actuals del mercat.

Perlat és un dels vins de referència de Cellers Unió, i uns dels primers vins creats sota el segell de la D.O. Montsant. Ara amb el nou Perlat, Cellers Unió fa un salt de qualitat tant en el vi com en la seva imatge, un canvi que arriba amb l’anyada 2017.

GROW ha sigut l’encarregada de posar-li el nou vestit; el packaging del vi. El primer canvi, i el més evident a primera vista, és el canvi d’ampolla. Perlat es desfà de l’ampolla actual i la substitueix per una nova i robusta borgonya. Pel que fa a l’etiquetatge, hem dissenyat unes noves etiquetes més netes i minimalistes, on els elements de disseny de l’etiqueta anterior les hem repensat per a crear un nou conjunt més sobri i delicat, on la marca és la màxima protagonista.

La nova gamma de Perlat també manté el codi de colors ja present en els seus predecessors, el qual facilita la identificació de cada vi.

La presentació del Perlat va estar apadrinada per José Peñín, fundador i director honorífic de la reconeguda guia enològica “Guía Peñín”. Peñín va destacar l’evolució històrica del sector vinícola a les comarques tarragonines i el paper de les cooperatives. També va situar el Perlat com un vi de referència i en va elogiar la seva fruita, frescor i el seu caràcter amable.

Vam tenir el plaer de poder conversar amb el senyor Peñín i poder-li preguntar, segons el seu criteri, quines característiques havia de tenir una bona etiqueta de vi.
Us animem a provar el Perlat i gaudir del seu sabor i el nou packaging!